Skip to toolbar

Tässä hetkessä

Olen onnellinesesti opiskelemassa Kokkolassa Centia- ammattikorkeakoulussa. Opiskelen liiketaloutta ja olen erikoistunut myynnin, johtamisen, yrittäjyyden ja markkinoinnin alaan. Olen kovasti nauttinut opiskeluistani ja oppinut opinnoistani hyvin paljon hyödyllistä tulevaisuutta varten.

Jonglööraus on ollut harrastukseni jo lapsuudesta lähtien. Jonglööraus kehittää hyvin motoriikkaa ja on myös yllättävän paljon hyväksi fyysiselle kunnolle. Jonglööraus harrastuksena on hyvin aikaa vievää, joten opiskelujeni myötä tämä harrastus on jäänyt hieman vähemmälle. Kumminkin silloin tällöin nautin hyvin paljon siitä edelleen.

Konsertit ja musiikin kuuntelu ovat minun erityisessä kiinnostuksessa. Musiikin kuuntelu on minun isoin harrastukseni ja käytän siihen eniten aikaa omista harrastuksistani. Nykyään Korona-aika on tehnyt konserteissa käymisen mahdottomaksi, joten olen alkanut katsomaan myös Twitch-live lähetyksiä muusikoilta. Moni muusikko onkin siirtynyt live-lähetyksiin internetin välityksellä ja tämä on heille tänä vaikeana aikana ainut keino ansaita rahaa.

LUE LISÄÄ VANHEMMISTA POSTAUKSISTANI:

RELATED POSTS

ASUMINEN KOKKOLASSA

RAAHESSA ASUMINEN