Skip to toolbar

Kuntosali

1.12.2018 lähtien vain yksi toimipiste ROK:n tiloissa. Tilat laajenevat ja molempien toimipisteiden välineistö yhdistetään parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi!

ROK:n ylpeys on ROKCross-toiminnallinen sali, josta löytyy mm. kelkka, köydet, kuntopalloja 11 kg saakka, kahvakuulia 36 kg saakka, monitoimiräkit sekä boxeja. Lisäksi salilta löytyy voimamieskilpailijoiden treenivälineet, jotka ovat kaikkien käytettävissä. Voit kokeilla treeniksi vaikka farmarikävelyä tai Conaninpyörää! ROK:n kuntosali on varustettu Davidin vipuvarsilaitteilla, Star Traci:n painopakkalaitteilla ja Hammer Strenghting laitteilla. Salilta löytyy lisäksi taljoja, nostolava, useampi kyykkypaikka sekä reilusti tilaa harjoitella vapailla painoilla, joita löytyy 50 kg asti.

ROK:n tiloissa on käytössäsi myös virtuaaliryhmäliikuntatunnit! Virtuaalitunnit ovat vapaasti käytössä ja käynnistettävissä salin ollessa vapaana. Joka päivälle löytyy myös muutama aikataulutettu virtuaalitunti, ne löytyvät ryhmäliikunta-aikatauluista.

ROK:n kuntosali sijaitsee mukavan viileässä kellarissa osoitteessa Tehtaankatu 12 (entinen Anttilan kiinteistö), sisäänkäynti Läntisen Kirkkokadun puolelta. Kadulla pysäköintiaika parkkikiekolla 1h ja parkkihallissa 3h.