Skip to toolbar

test content

Testi

ROK:n toimipiste avoinna jäsenille joka päivä klo 5-24
SC:n toimipiste avoinna jäsenille joka päivä klo 5-24
Vastaanotto palvelee SC:n toimipisteessä:
Ma-To klo 14-21
Pe klo 10-18
La-Su Suljettu
Vastaanotto palvelee 1.12.2018 alkaen ROKin toimipisteessä
Tehtaankatu 12!
/

Kuntosali

1.12.2018 lähtien vain yksi toimipiste ROK:n tiloissa. Tilat laajenevat ja molempien toimipisteiden välineistö yhdistetään parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi!

ROK:n ylpeys on ROKCross-toiminnallinen sali, josta löytyy mm. kelkka, köydet, kuntopalloja 11 kg saakka, kahvakuulia 36 kg saakka, monitoimiräkit sekä boxeja. Lisäksi salilta löytyy voimamieskilpailijoiden treenivälineet, jotka ovat kaikkien käytettävissä. Voit kokeilla treeniksi vaikka farmarikävelyä tai Conaninpyörää! ROK:n kuntosali on varustettu Davidin vipuvarsilaitteilla, Star Traci:n painopakkalaitteilla ja Hammer Strenghting laitteilla. Salilta löytyy lisäksi taljoja, nostolava, useampi kyykkypaikka sekä reilusti tilaa harjoitella vapailla painoilla, joita löytyy 50 kg asti.

ROK:n tiloissa on käytössäsi myös virtuaaliryhmäliikuntatunnit! Virtuaalitunnit ovat vapaasti käytössä ja käynnistettävissä salin ollessa vapaana. Joka päivälle löytyy myös muutama aikataulutettu virtuaalitunti, ne löytyvät ryhmäliikunta-aikatauluista.

ROK:n kuntosali sijaitsee mukavan viileässä kellarissa osoitteessa Tehtaankatu 12 (entinen Anttilan kiinteistö), sisäänkäynti Läntisen Kirkkokadun puolelta. Kadulla pysäköintiaika parkkikiekolla 1h ja parkkihallissa 3h. 

 

/

Ryhmäliikunta

TERVETULOA TUNNEILLE!

Ryhmäliikuntatuntimme pidetään SC:n toimipisteessä sijaitsevissa kahdessa jumppasalissa sekä spinning-salissa. Tarjoamme yli 150 livetuntia kuukaudessa. Alta löydät lyhyet tuntikuvaukset ja lisätietoja tunneista saat tarvittaessa vastaanotosta, ryhmäliikuntavastaavalta tai hyvinvointikoordinaattorilta. Osaava henkilökuntamme ohjaa jokaisen liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti kohti omia tavoitteitaan!

Ryhmäliikunta-aikataulussamme tunnit on jaettu väreihin ja elementteihin. Samalla värillä merkityt tunnit ovat tyyliltään samankaltaisia ja tasoisia. Tämä helpottaa löytämään tunnit, joista pidät sekä rohkaisee kokeilemaan jotain uutta ja ihastuttavaa!

Siniset tunnit:               Kehonhuolto, SPECO HOT Restoring, SPECO HOT Relaxing, SPECO HOT Flow, SPECO HOT Healing, LES MILLS Bodybalance

Vihreät tunnit:               LES MILLS Bodystep, LES MILLS Tone, LES MILLS SH`BAM, LES MILLS Barre, SPECO Pulse Low, Spinn, RVP, Terveselkä

Harmaat tunnit:             LES MILLS Bodypump, Vahvavoima, ROKCross toiminnallinen harjoittelu, ROK Functional training, SPECO HOT Empowering

Oranssit tunnit:              LES MILLS Bodyattack, LES MILLS Bodycombat, SPECO Pulse High, Kuntonyrkkeily

LES MILLS LIVETUNNIT

BARRE Barre on balettiin pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jota siivittää baletille ominaiset liikkeet. Tunti sopii ihan kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Voit hyppiä tai tehdä tunnista täysin hypyttömän oman kuntotasosi mukaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta baletista voidaksesi osallistua. Tunti kehittää erityisesti kehonhallintaa ja parantaa liikkuvuutta. Les Mills Barre vahvistaa tehokkaasti jalkojen, selän sekä keskivartalon lihaksia. Pue päällesi normaalit treenivaatteet, mutta kengät voit jättää kotiin sillä tunti tehdään avojaloin, sukkasillaan tai jos kaapistasi löytyy baletti- tms tossut niin nappaa ne mukaan! Tervetuloa nauttimaan upeista baletin omaisista liikkeistä, tää tunti on kaunis kokemus. Ohjaaja: Kaisa Möttönen.

BODYATTACK on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalleista, jossa vuorottelevat kuntoa kohottavat liikkeet sekä toiminnalliset voimaa ja vartalonhallintaa kehittävät liikkeet. Treenin dynaamisuus ja energinen musiikki kannustavat jokaisen saavuttamaan omat treenitavoitteensa! Tämä treeni sopii sinulle, kun haluat tulla vahvemmaksi, kohottaa aerobista kuntoa, kuluttaa energiaa, kehittää kestävyyttä ja räjähtävyyttä. Ohjaajat: Roosa Heikkilä ja Milla Malmsten.

BODYBALANCE on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta, joka parantaa keskittymiskykyä ja rauhoittaa mieltä. Keskittyminen, hengitys ja miellyttävä musiikki rytmittävät liikesarjoja, jotka kehittävät toiminnallista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tekee tunnista fyysisen treenin luoden samalla sisäistä rauhaa ja harmoniaa. Kun haluat kehittää toiminnallista voimaa, parantaa liikkuvuutta sekä rauhoittua ja rentoutua, tämä on tunti sinulle. Tälle tunnille et tarvitse kenkiä, vaan treeni tehdään avojaloin. Ohjaajat: Ulla Piirainen, Kaisa Möttönen ja Milla Malmsten.

BODYCOMBAT on voimaa ja energiaa huokuva tunti! Itsepuolustuslajien, kuten karaten, taekwondon, capoieran, nyrkkeilyn ja muay thain tekniikat haastavat kuntoa kokonaisvaltaisesti. Tunnin musiikki, liikeyhdistelmät ja ryhmähenki luovat vaikuttavia mielikuvia ja tunnelmaa – liikkeisiin eläytyy kuin olisi hetken aikaa toimintaelokuvien sankari. Tämä tunti sopii sinulle, kun haluat kohottaa kuntoa ja kuluttaa energiaa, oppia itsepuolustuslajien tekniikoita ja päästää sisäisen taistelijasi irti. Ohjaajat: Milla Palm ja Liisa Ylikorpi.

BODYPUMP on musiikin tahtiin tehtävä haastava lihaskuntotreeni. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon suurimmat lihakset levytangon ja levypainojen avulla. Jokainen valitsee käyttämänsä painot itse oman kunnon ja tavoitteidensa perusteella. Tämä tunti sopii sinulle, kun haluat lisätä voimaa, tehdä toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä ja kuluttaa energiaa. Ohjaajat: Liisa Ylikorpi, Roosa Heikkilä ja Milla Palm.

BODYSTEP on energiaa, voimaa ja iloa pursuava tehokas steppitreeni. Yksinkertaisella ja atleettisella tunnilla askelletaan steppilaudalle, jonka korkeuden voi säätää itselleen sopivaksi. Säännöllinen Bodystep- harjoittelu parantaa kuntoa ja koordinaatiokykyä sekä kehittää voimaa. Tämä tunti sopii sinulle, kun haluat parantaa aerobista kuntoa, kuluttaa energiaa sekä treenata etenkin jalkojen ja pakaroiden lihaksia. Ohjaajat: Anu Sandkvist-Niemi, Jasmiina Hakulinen ja Roosa Heikkilä.

TONE on toiminnallinen tunti, joka koostuu kolmesta osa-alueesta; sykettä nostavasta aerobisesta osuudesta, toiminnallisesta lihaskunto-osuudesta sekä keskivartaloa vahvistavasta core-treenistä. TONE-tunti sopii sekä uusille että kokeneille treenaajille; tunnilla tehtävät harjoitukset ovat helppoja ja tehokkaita ja liikkeiden tehotasoa voidaan varioida tarpeen mukaan. Omankehonpainolla tehtävien harjoitteiden lisäksi välineinä käytetään levypainoja ja kuminauhaa. TONE on sinulle sopiva tunti, kun haluat parantaa lihaskuntoa ja keskivartalon hallintaa toiminnallisilla harjoituksilla sekä parantaa hapenottokykyäsi. Ohjaajat: Anu Sandkvist-Niemi ja Milla Malmsten. 

SH`BAM Yksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä SH`BAM on täydellinen tapa kohottaa kuntoa ja tuntea itsensä hetkeksi tanssilattian tähdeksi! Tunnilla soi sopiva yhdistelmä uusimpia listaykkösiä ja klubihittejä, tunnettuja klassikoita ja latinorytmejä. SH`BAM on mukaansatempaavaa ja hauskaa treenia ryhmässä! Tämä tunti sopii sinulle, kun haluat kohottaa kuntoa ja kuluttaa energiaa, irrotella tanssilattialla ja treenata hyvässä ryhmähengessä. Ohjaajat: Kaisa Möttönen ja Ulla Piirainen.

SPECO HOT -TUNNIT

SPECO HOT -RYHMÄLIIKUNTAKONSEPTI syntyi rakkaudesta liikuntaan, hyvään oloon ja elämään, josta on lupa nauttia – hyvinvoivana vielä enemmän. SPECO HOT-konsepti tarjoaa viisi ainutlaatuista voimaannuttavaa ja vahvistavaa tuntia, joita yhdistää paitsi suloinen infrapunan lämpö, myös lupaus hyvästä olosta. SPECO HOT -tunnit rakentuvat vahvasta kehonhallinnasta, intensiivisestä harjoituksesta, mielen levosta ja tietoisesta läsnäolosta. Uutena lisänä SPECO -perheessä aloittavat syyskuussa sykeohjatut sisäpyöräilytunnit SPECO Pulse High ja SPECO Pulse Low.

Valitse SPECO HOT-tunneista EMPOWERING, kun etsit voimaa, RESTORING, kun kaipaat kehonhallintaa, RELAXING, kun haluat rentoutua, palautua ja sulaa hyvään oloon ja HEALING, kun tahdot antaa kehollesi ja mielellesi tunteen suloisesta rauhasta ja levollisuudesta.

SPECO Hot Flow on vuodenaikojen ympärile rakentuva, virtaava, kehon ja mielen harjoitus, joka pohjautuu ikiaikaiseen, luonnon harmoniaa kunnioittavaan, joogaharjoitukseen. SPECO Hot Flow tunnit sopivat Sinulle, joka haluat pitää huolta kehostasi, oppia kuulemaan sen tarpeita ja vastaamaan niihin vahvistavilla ja voimauttavilla asanaharjoituksilla. Ohjaajat: Merja Meriläinen ja Päivi Salmela.

SPECO Pulse High -sykeohjatun sisäpyöräilytunnin nautinto tulee energisestä kammen pyörityksestä, joka saa Sinut tuntemaan itsesi kestäväksi ja vahvaksi. Sykkeen kohoaminen, jaksaminen ja pystyminen takaavat täydellisen liikuntakokemuksen – juuri Sinulle suunnitellun. Ohjaajat: Päivi Salmela ja Julia Salo.

/

Kuntoilun hyödyt

♥ Edistää sydämen, keuhkojen & verisuonten terveyttä
♥ Edistää tuki- ja liikuntaelimisön terveyttä
♥ Parantaa lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä
♥ Kohentaa mielialaa & vireystilaa
♥ Lievittää stressiä
♥ Parantaa unenlaatua
/

Aloittaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Oletko epävarma, miten tulisi harjoitella? Pelkäätkö ettet onnistu? Puuttuuko harjoittelustasi “punainen lanka?” Vastaako harjoitteluohjelmasi omia yksilöllisiä tarpeitasi tai tavoitteitasi? Uskallanko tulla kuntosalille? Tiedänkö, miten laitteet toimivat?

Aloita helposti -paketti auttaa sinut onnistumaan! Ammattitaitoiset Personal Trainerimme  tekevät sinulle yksilöllisen harjoitteluohjelman sekä opettavat ja ohjaavat sinut tekemään harjoitteet oikein! Tartu tilaisuuteen ja liity heti jäseneksi, niin saat mittavat Aloita Helposti –paketin kaupanpäälle!* Etusi on lähes 220 €, älä epäröi enää! Ohjelma on suunniteltu yhdessä PT:n kanssa juuri Sinulle ja Sinun tavoitteisiin sopivaksi.

/

Palvelut

SC ROK on täyden palvelun kuntokeskus vaativallekin aktiiviliikkujalle! Hyvinvointikoordinaattori opastaa jäsenet käyttämään palveluitamme ja/tai auttaa löytämään sopivia liikkumismuotoja, jotta jokainen saa jäsenyydestään kaiken irti. Hyvinvointikoordinaattorin opastus on jäsenille maksutonta, yhteystiedot täältä.

SC ROK:n palveluista löydät hierojan, fysioterapeutin sekä Personal Trainerit.

Liity jäseneksi tästä.

/

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Tincidunt eget nullam non nisi est. Diam maecenas ultricies mi eget mauris pharetra. Dignissim enim sit amet venenatis urna cursus. Facilisi nullam vehicula ipsum a arcu cursus vitae congue mauris. Enim blandit volutpat maecenas volutpat. Nec sagittis aliquam malesuada bibendum arcu vitae elementum. Ultrices sagittis orci a scelerisque purus semper eget duis. Nunc sed velit dignissim sodales ut eu. Tortor aliquam nulla facilisi cras fermentum odio eu feugiat. In iaculis nunc sed augue lacus viverra vitae congue eu.

/

Catalogue

/

Cart

[woocommerce_cart]
/

Checkout

[woocommerce_checkout]

/